Waarmee kunnen we je helpen?

ZET staat voor zuinig, ecologisch en toekomstgericht bouwen. Bij ons staat energiebewust bouwen centraal. Wij volgen de normen op de voet en zoeken steeds naar de meest duurzame oplossing zonder uw comfort uit het oog te verliezen.

Wij staan voor een persoonlijke aanpak. Kleine of grote werken, wij blijven steeds uw aanspreekpunt. Door onze kennis van de sector kennen wij in elk vakgebied betrouwbare partners, zodat wij een verbouwing als totaalpakket kunnen aanbieden. Zo kan u zich richten op de zaken die voor u echt belangrijk zijn, zoals materiaalkeuze van zichtbare elementen, indeling, inrichting ...

 

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw

Wie snel, duurzaam en betaalbaar wil bouwen zonder aan kwaliteit in te boeten, kiest voor houtskeletbouw.

Buitenschrijnwerk

Buitenschrijnwerk

Houten buitenschrijnwerk maakt uw woning áf. Hout biedt onbeperkte mogelijkheden voor ramen en deuren. Ook aluminium of PVC is verkrijgbaar.

Daktimmer- dakwerken

Daktimmer- dakwerken

Het dak is de 'muts' van de woning. Een goed geïsoleerd dak helpt warmteverlies te vermijden, want de meeste warmte in huis ontsnapt via … het dak!

Houten bijgebouwen

Bijgebouwen

Een houten bijgebouw straalt charme uit. Het is er gezellig vertoeven in zomer en winter.

Gevelbekleding

Gevelbekleding

Gevelbekleding geeft uw huis karakter én is een goede isolatie.

Onze specialiteit: houten ramen en deuren op maat

Hoe specialer of hoger de moeilijkheidsgraad, hoe groter de uitdaging voor ons. Omdat u bij ons met een korte lijn terecht kan voor de uitwerking van uw schrijnwerk, kunnen we dit ook naar wens personaliseren. Wij zijn niet gebonden aan twee of drie uitvoeringsmogelijheden, maar werken graag 'à la tête du client'. U kiest hoe ze er uit moeten zien en wij zorgen dat het plaatje technisch klopt. U kan bij ons voor seriewerk terecht, maar ook voor vakmanschap in zijn zuiverste vorm.

Kwaliteit en afwerking zijn onze norm

ZET wonen stelt hoge eisen op het vlak van kwaliteit en afwerking. Door ons vakmanschap, hoog afwerkingsniveau, en oog voor detail gaan we ervoor om de verwachtingen van iedere klant te overtreffen. Indien nodig kunnen we onze ploegen samenzetten en zo ook grotere projecten verwezenlijken. We beschikken over een bouwkraan, alu dakdekkerskraan en vrachtwagenkraan. Hiermee kunnen we zo goed als alles aan.

Onze filosofie

Energiebewust bouwen wordt de norm. Niet alleen legt de overheid alsmaar strengere verplichtingen op, wij hebben ook zelf de verantwoordelijkheid om zorgvuldig om te springen met onze omgeving.

Energiebewuste aannemer

Realisatie van een buitenhuis

Op vraag van de eigenaars moest de bestaande tuin heringericht worden om een ruimtelijker gevoel te krijgen. Zij wensten een gezellige plaats te hebben in de tuin waar het 's avonds aangenaam vertoeven is. Wij bouwden daarom een buitenhuis voor hen. In deze video ontdek je hoe de werken verliepen en wat het eindresultaat is.

Enkele van onze realisaties


Tuinhuis
Houten poort
Houtskeletwerk
Buitenschrijnwerk
Bijgebouw
Veranda
Daktimmer
Houtskelet woning