Skip to the content

ZET wonen start 2018 met nieuws

Eerst en vooral een gelukkig, gezond en constructief 2018 gewenst! Het nieuwe jaar is nog maar net gestart, en ik kan jullie al heel wat nieuwigheden melden. 1) Een nieuwe website 


Onze website www.zetwonen.be kreeg een nieuwe lay-out. Fris, eigentijds en mobiel. Je vindt er een overzicht van ons aanbod (houtskeletbouw, buitenschrijnwerk, daktimmer & dakwerken, houten bijgebouwen), foto's en video's van realisaties en een blog. De website is dé place-to-be om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten of belangrijk nieuws rond duurzaam bouwen. 

2) Een eigen Facebookpagina 


ZET wonen heeft nu ook een eigen Facebookpagina. Ook daar zal je regelmatig foto's
en nieuwtjes terugvinden. Wie tevreden is van onze diensten, nodig ik uit om ons te 'liken' of aan te bevelen bij vrienden. 

3) Een dochteronderneming: ZET hout 


Dit kwartaal starten Bart en ik een nieuwe onderneming op:
ZET hout bvba. Hierin worden de activiteiten rond buitenschrijnwerk en massief maatwerk ondergebracht. Bart werkte al langere tijd in onderaanneming voor ZET wonen. Nu bundelen we onze krachten in een gloednieuw bedrijf. Ik blijf contactpersoon voor de klant en Bart neemt de uitvoering van houten ramen, deuren en ander maatwerk voor zijn rekening.

  

 

 

Je leest het: 2018 alvast heel goed voor ons. Laat het werk maar komen! 

 

Rob 

 

Over de auteur

Rob Van Hasselt is zaakvoerder van ZET Wonen en export op het vlak van ecologisch en energiezuinig bouwen ....

comments powered by Disqus

Rob Van Hasselt en zijn team zijn echte vakmannen die weten waar ze mee bezig zijn.

Gert De Ceuster, Wilrijk